Welkom terug op de vernieuwde website van We Smoke! Als je hier nog nooit eerder bent geweest dan zijn we blij dat je geïnteresseerd bent in onze organisatie en het consumentencollectief. Hier kan iedereen terecht voor eerlijke informatie over cannabis, coffeeshops en consumenten. Dit is ook een platform waar jou mening telt! Misschien kun je als actieve blower samen met ons dingen bereiken die al lang op jou verlanglijstje staan. Maar gewoon meedoen door tientjeslid te worden geeft jou nog meer recht om invloed uit te oefenen. Alleen als collectief krijgen we de macht om cannabisconsumenten in Nederland een plek in de samenleving te geven die ze verdienen.

Met trots kondigen wij onze nieuwe website aan in een jaar dat wij ons eerste lustrum (2011-2016) zullen vieren. En hoe mooi is het om dit feestje op 420 te vieren, de dag van de blower! Samen met ons technisch team, die keihard hebben gewerkt, steken wij vandaag in elk geval een jointje op om na een korte pauze direct weer met volle kracht verder te werken aan dit cannabisplatform. Op naar de volgende vijf jaar!

Na een verbouwing van bijna 7 maanden hebben we de huisstijl en de techniek van de website opgefrist. Om directe betrokkenheid met de achterban te versterken is er een aangepaste organisatiestructuur opgezet die is voorbereid op de toekomst. We Smoke maakt zich als cannabis consumentencollectief onverminderd sterk voor drie belangrijke punten: vrijheid, veiligheid en onze volksgezondheid! Deze boodschap zullen wij ook de komende vijf jaar blijven verkondigen.

We Smoke is vooral nieuwsgierig naar jou verhaal, je klacht of je wens. Om onze wensen als blower duidelijk te maken zullen we moeten vertellen wie we zijn en wat ons beweegt om cannabis in ons leven toe te laten. Om een krachtig signaal af te geven aan de verantwoordelijke beleidsmakers hebben we als belangenorganisatie zoveel mogelijk munitie van onze achterban nodig. Als je ook nog een tientje per jaar kan missen voor de brandstoftank van de organisatie, en dus onderdeel wordt van het collectief, dan moet onze gezamenlijke missie slagen.

Op ons kun je rekenen!

Bestuur en ambassadeurs We Smoke

 

 

© [2019] Stichting CannaWijzer (voorheen WeSmoke)

...voor de consument.

 powered by Searacon

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?