JUST ANOTHER DAY AT HOME…..

Volgende maand (4-20) lanceert Cannabis in Town eindelijk haar eerste versie van de online cannabis boulevard CiT. Een boulevard waar straks allerlei informatie te vinden is voor alle geïnteresseerden. Een informatie- en communicatie platform wat moet uitgroeien tot een centrale ontmoetingsplek en (winkel) boulevard voor cannabis. Net als vele andere sector-partners die aan dit initiatief meedoen heeft CannaWijzer ook een eigen ‘informatie-desk’ op Cannabis in Town. Daarnaast wordt er op het platform van CiT het digitale consumentenpanel ingericht wat tijdens de wietexperimenten actief zal zijn.
Het belooft straks een virtuele wandeling over de CiT-boulevard waard te worden!

Om dit platform zo goed mogelijk vorm te geven worden alle betrokkenen in ons Nederlandse cannabisbeleid om een mening gevraagd. Uiteraard speelt de consument een zeer belangrijke rol hierbij. Het platform van Cannabis in Town wordt straks namelijk grotendeels gedragen dóór en vóór de cannabis consument. Help alstublieft mee aan de ontwikkeling van misschien wel jouw toekomstige cannabis community. 
Vul de enquête in op Cannabisintown.com.

Vergeet a.u.b. daarnaast niet om deze enquête te delen met je familie, vrienden, kennissen en collega’s.

Cannabis consumenten begeven zich tenslotte onder alle lagen van de bevolking!

De uitnodiging van Cannabis in Town:

Beste deelnemer,
Waar vind je tegenwoordig betrouwbare informatie over cannabis?

De groeiende groep mensen die vragen heeft over cannabis, is voor hun informatie aangewezen op internet of social media. Beide informatie-bronnen barsten van de do’s en don’ts, meningen en vaak storende advertenties, maar aan het einde van de rit ben je lang niet altijd geholpen aan een antwoord op jouw vraag. Erg vervelend als je bijvoorbeeld de chronische symptomen van een bepaald ziektebeeld wilt verminderen, of biologische (deel-)vervanging zoekt voor schadelijke medicijnen…

De cannabis-informatie die je tot je kunt nemen via bijvoorbeeld Google of Facebook is niet gevalideerd. De Nederlandse cannabis-markt heeft behoefte aan betrouwbare informatie en een biologisch, stabiel, product om geaccepteerd te kunnen worden.

CiT (Cannabis in Town) is de laatste jaren bezig geweest om voor dit probleem een oplossing te vinden. CiT komt binnenkort uit met een platform (mobile app & online boulevard), waarbinnen een representatie van consument en sector (verkooppunten, coffeeshops, toeleveranciers, overheid, hulpverlening, branche- en consumentenorganisaties) aanwezig is. Hiermee voorziet CiT in de best mogelijke manier om zowel medicinale- als recreatieve consumenten, betrouwbare informatie over cannabis te verschaffen.

Via dit online platform kunnen óók alle stakeholders in de Nederlandse cannabis-industrie elkaar digitaal ontmoeten. Hierdoor ontstaat een ecosysteem van informatie, diensten en netwerk. Door directe en versterkende samenwerkingen tussen deze stakeholders, wordt een transparant en bruikbaar netwerk gebouwd dat voor u als cannabisconsument nuttige informatie en een beter algemeen inzicht zal verschaffen. Dit moet leiden tot verdere professionalisering en groei van de cannabis industrie, waarbij zo veel mogelijk rekening gehouden wordt met de behoeften en wensen van de cannabisconsument.

Om het CiT platform maximaal in te richten naar de wensen van de consument, moeten we eerst een helder plaatje van deze consument kunnen schetsen. Op dit moment weet eigenlijk niemand hoe de huidige consument eruit ziet en waar deze behoefte aan heeft.
Precies daarom vragen wij u om deze enquête (24 vragen) zo volledig mogelijk in te vullen. Wij danken u alvast voor uw medewerking en zien u graag terug op cannabisintown.com voor de enquête.

© [2019] Stichting CannaWijzer (voorheen WeSmoke)

...voor de consument.

 powered by Searacon

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?