Voorlichting

Bewustwording over cannabis bij het publiek en bij de cannabisconsument staat hoog in het vaandel van stichting CannaWijzer. Legaliseren is informeren!

Om politieke beslissingen te forceren of wetswijzigingen aan te moedigen is een breed maatschappelijk debat noodzakelijk. Cannabis is een gecompliceerd onderwerp vol met stigma’s en vooroordelen.

CannaWijzer hecht veel waarde aan het verschil tussen feit en fictie. Het gaat om eerlijke informatie over de uiteenlopende kenmerken van consumenten, hun beweegredenen, koopgedrag en gebruikerspatronen. Maar ook de risico’s van onverantwoord gebruik. De stichting organiseert digitale en fysieke enquêtes in bijvoorbeeld coffeeshops of op openbare festivals en evenementen.  Ook via ons digitale meldpunt op de homepage krijgen wij informatie binnen. CannaWijzer verzamelt deze informatie om geanonimiseerd in te zetten bij voorlichting of in het maatschappelijk debat.

Diensten:

Getrainde ambassadeurs van CannaWijzer verzorgen voorlichting aan pers en media, politieke partijen, ouders en verzorgers, coffeeshopmedewerkers, gemeentebesturen en onderwijsinstellingen.

In haar dagelijkse werkzaamheden geeft het bestuur van CannaWijzer interviews en heeft adviserende gesprekken met een uiteenlopende groep belangstellenden.

Gemeentebesturen
Landelijke politiek
Tweede Kamerleden
Lokale politiek/raadsleden
Beleidsambtenaren
Brancheverenigingen
Coffeeshopondernemers/Starters
Juristen
Growshops
Telers
Verslavingszorg
Onderzoekbureaus
Universiteiten
Hulpverlening
Politieorganisaties
Wijkraden/Wijktafels
Maatschappelijk werk
Personeelsdiensten
Studenten
Cannabis Social Clubs
Vakopleidingen
Buitenlandse cannabis initiatieven

Vraag meer informatie aan via het contactformulier.

© [2019] Stichting CannaWijzer (voorheen WeSmoke)

...voor de consument.

 powered by Searacon

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?