Wordt ambassadeur van stichting CannaWijzer!

Stichting CannaWijzer is altijd op zoek naar mensen die gevoelsmatig op één lijn zitten en graag iets voor de organisatie willen betekenen. Mensen die willen en kunnen netwerken, informeren en gepassioneerd een goed onderbouwd verhaal in eigen woorden willen uitdragen in Nederland, of vanuit hun vakgebied of specialiteit een bijdrage willen leveren. Binnen de stichting kunnen ze aan de hand van ons strategisch communicatieplan op een onderbouwde manier onder de vleugels van CannaWijzer aan de slag.

Ambassadeurs van CannaWijzer hebben de mogelijkheid om binnen hun vakgebied of expertise projecten op te zetten of taken naar zich toe te trekken die een positieve bijdrage leveren aan de doelstellingen van de stichting. Thans zijn er 7 ambassadeurs actief voor de stichting. Een aantal projecten die in samenwerking met onze ambassadeurs al tot stand zijn gekomen zijn de opleidingen voor coffeeshopmedewerkers (SVCK) in 2014 en de consumenten-app “Cannabis in Town’, die in juni 2016 als een test-versie is gelanceerd.

Stichting CannaWijzer is een non-profitorganisatie en kan daarom geen commerciële of anders betaalde aanbiedingen honoreren aan haar ambassadeurs. Het ambassadeurschap is gebaseerd op een wederzijdse motivatie en vraagt vooral eigen initiatief om iets te willen betekenen in dit cannabis dossier. De stichting compenseert alle reis- en of onkosten aan haar ambassadeurs en vrijwilligers.

Denk jij dat je sterk genoeg in je schoenen staat en een specialiteit of netwerk hebt waarmee je CannaWijzer verder kunt helpen? Gebruik ons contactformulier ‘Ambassadeur‘ om ons een bericht te sturen met een korte motivatie! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

© [2019] Stichting CannaWijzer (voorheen WeSmoke)

...voor de consument.

 powered by Searacon

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?