Meldpunt

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de ervaringen en de wensen van de Nederlandse cannabisconsument is dit meldpunt geopend. In de laatste jaren bereiken ons steeds meer verhalen en klachten over wiet die in de Nederlandse coffeeshops wordt verkocht. Er is steeds vaker sprake van vervuiling in de wiet en bovendien is de kwaliteit vaak twijfelachtig. De variëteit op menukaarten in de coffeeshop neemt af en productnamen (strains) zijn niet altijd wat ze behoren te zijn.

Stichting CannaWijzer is van mening dat wij in dit Nederlandse coffeeshopbeleid recht hebben op waarborgen ten aanzien van onze volksgezondheid. Als consument en coffeeshopbezoeker laten wij jaarlijks naar schatting zo’n 1 miljard euro achter op de balie van de coffeeshops. Ongeveer 400 miljoen daarvan wordt door de belastingdienst in de schatkist geschoven. Voor dat bedrag zien wij graag iets terugkomen zoals bijvoorbeeld een eerlijk en biologisch cannabisproduct met een constante kwaliteit.

Als consumentencollectief moeten we dit aan de orde stellen bij de regering. Jullie informatie is daarom heel belangrijk. Hoe meer verhalen we hebben hoe beter!

Dit meldpunt is uiteraard ook bestemd voor andere ervaringen, klachten of zaken die in dit cannabisbeleid verteld moeten worden. Ben je slecht behandeld in de coffeeshop of zijn er ineens andere regels in jou gemeente? Of heb je net wiet in de coffeeshop gekocht van je zuurverdiende centen, en moet je na aanhouding van de politie die duur betaalde wiet weer inleveren?? Schrijf ons a.u.b., zodat we het aan de kaak kunnen stellen bij de verantwoordelijken. Alle inzendingen zullen anoniem worden gemaakt voor eventueel gebruik of bij publicatie!

Meldpunt formulier invullen    klik hier

© [2019] Stichting CannaWijzer (voorheen WeSmoke)

...voor de consument.

 powered by Searacon

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?