Waar sta jij als het om cannabis gaat?

Sterker dan ooit heerst er in Nederland een taboesfeer rond cannabis. De propagandamachines draaien de afgelopen jaren overuren om cannabis en het gebruik er van in een kwaad daglicht te stellen. Burgers die blowen passen niet in de maakbare samenleving volgens dit kabinet en de politiek in het algemeen. Iedereen is inmiddels gaan geloven in de “Reefer Madness Hollandica” van de afgelopen conservatieve regeringen. Het ware beeld van de relatief probleemloze cannabis consument heeft plaats moeten maken voor die van een lastige drugsgebruiker, criminele thuisteler en leeghoofdige paria. Geloof je het zelf!?

Helaas lijkt het nog te werken ook. De overgrote meerderheid van de blowers is zich totaal niet bewust van het belang om uit de kast te komen, of om te laten zien dat ze een keuze hebben gemaakt voor cannabis en dat ze vinden dat dat geen probleem mag zijn in Nederland! Nee, het gros houdt zich het liefst koest, vindt het wel best zo of zwijgt als het graf. Dit is het succes van de propagandamachine en daarmee tegelijkertijd de grootste achterstand van de cannabiscultuur. De homoscene heeft het wat dat betreft beter gedaan in 30 jaar tijd. Het is dus gewoon een kwestie van ballen tonen en aandacht besteden aan de feiten in plaats van de uitgemolken fictie over cannabis.

Cannabis is na alcohol het meest gebruikte genotsmiddel in de samenleving. Onze overheid wil ons anno 2016 nog steeds doen geloven dat cannabis en de consumptie ervan niet normaal is en dat het vooral gevaarlijk zou zijn. Tegelijkertijd gebeuren er in de rest van de wereld de tegenovergestelde dingen. Cannabis is bezig aan haar nieuwe revolutie en het wordt tijd dat de Nederlandse regering dit erkent! De normalisering van cannabis en coffeeshops is na 40 jaar gedogen allang een voldongen feit!

Jij kan ook onderdeel worden van de nieuwe revolutie en zorgen dat deze groene golf steeds groter wordt. Het verenigen van mensen hoeft helemaal niet zo lastig te zijn, als we er met z’n allen maar in geloven. Stichting CannaWijzer gelooft hier al 7 jaar in, de aanhouder wint tenslotte toch altijd.

Steeds minder mensen zijn nog lid van een politieke partij en nemen het heft liever in eigen hand. Ook de media schreef een aantal jaren geleden een stuk over het geloof wat we verloren zijn in de politiek! Eigenlijk is het aantal leden van een politieke partij maar heel relatief als je kijkt naar de macht die dat teweeg brengt.

“De hengelsportvereniging heeft meer leden dan alle politieke partijen bij elkaar. En het ledental van de vogelbescherming is twee keer zo groot als dat van de VVD en de SP samen. De vogelbescherming had in 2015 140.151 leden. De SP heeft er 41.710 en de VVD heeft er 28.436. Vooral de grote partijen leveren fors in. Alleen de Partij voor de Dieren kreeg iets meer leden. Het lijkt erop dat mensen zich wel willen organiseren op deelbelangen, maar niet op de bredere visie van een partij”, aldus het NOS vandaag.  Nieuwslink NOS

Dus laten we maar weer gewoon doen en zeggen wat we vinden.  Geloof jij in de kansen voor jezelf en het bundelen van krachten? Volg en deel dan CannaWijzer op social media zoals Facebook en Twitter.
Eendracht maakt macht!

Alvast dank!

 

© [2019] Stichting CannaWijzer (voorheen WeSmoke)

...voor de consument.

 powered by Searacon

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?