De vakantie is eindelijk in aantocht, tijd voor ons om op pad te gaan, want: We Smoke komt naar je toe deze zomer! We hebben Cannabis Bevrijdingsdag en de Mediwietmarkt nog maar net gehad of het volgende evenement kondigt zich al weer aan.

Vanaf volgende week zijn wij 2 weekenden (Vrij 8, 15 & Zat 16 juli) aanwezig op het NDSM-plein No.102 in Amsterdam, wat rechts gelegen ligt van het Noorderlicht Café met als postcode: 1033 WB  (SAT NAV)

Daar wordt door Caustic Comedy Events een reeks aan LIVE Stand-up Comedy avonden en zelfs een Matinee Editie verzorgen. Dit evenementenbureau produceert Internationale comedy shows waaronder dit keer speciaal voor The Festival of Fools aan het NDSM in Amsterdam-Noord. Dit betreft een meerdaags evenement, waarbij van 1 tot en met 17 juli het blauw geverfde theaterschip Azart – Ship of Fools het festival of Fools presenteert. The Festival of Fools is een kleinschalig festival gericht op de persoonlijke betrokkenheid van de deelnemende artiesten tezamen met een zeer gemêleerd publiek en diverse programmeringen en podium kunstvormen.

Natuurlijk is dit festival cannabisvriendelijk tijdens de Comedy Matinee Editie (laatste show op de zaterdagmiddag, Tribune, Open Air), de reden dat We Smoke en Caustic Comedy samen optrekken in het promoten van dit lachfestijn! We Smoke zoekt in haar missie als belangenorganisatie zoveel mogelijk naar aansluitingen met de blowers en andere cannabisliefhebbers. De Nederlandse cannabiscultuur is in feite onderverdeeld in allerlei sub- cultuurtjes waarbij recreatief cannabisgebruik vaak een belangrijk onderdeel hiervan is. Net als de cannabiscultuur worden veel van deze subculturen bestempeld als “niet normaal” en “slecht voor de beeldvorming”, althans volgens sommige politici en landbestuurders. Alleen daarom al steunen We Smoke dit initiatief van harte!

Hoog tijd om de handen ineen te slaan dus! wanneer we straks het scheepsdek betreden en vlak nadat de rookdampen zijn opgetrokken en er een dikke line-up aan artiesten ons een vermakelijke tijd zullen bezorgen. Dé consumenten-app ‘Cannabis in Town’ zal jullie vanaf maandag 4 juli de juiste weg wijzen naar dit heuse Theaterschip! Zoek op Ship of Fools of met het trefwoord ‘Caustic Comedy’ in de CiT -app en laat je erheen geleiden door hierbij de navigatieknop te kiezen. Via de website CannabisInTown.com of vrij verkrijgbaar in de Google-Play store. Meer info volgt in de komende dagen.

Facebook:  Caustic Commedy Events  & We Smoke/CiT  (Event Page)

Banner3
We only just finished another festival and already the next event announced itself. Starting next week, we are present for a two weekend live event on the 8, 15 & 16Th of July at the NDSM Docklands terrain in Amsterdam.

 

Ship of fools

The Ship of Fools

There is an LIVE Stand-up comedy event produced by Caustic Comedy. This event agency organizes various English-speaking comedy events and now for The Festival of Fools. This is a series of show event in which live standup comedy stands central. Comedy artists from around the world will perform their gig to an audience from all over the world!

Of course, this festival is cannabis friendly, the main reason that we Smoke and Caustic Comedy Events works together in promoting this laugh fest! After we enter the real deck and the smoke fumes are gone a lineup of artists will provide us an entertaining time. Our consumer app Cannabis in Town shows you the right way to the event-ship! Search by Caustic Comedy or Ship of Fools in the CiT app and it will guide you by choosing the navigation button. , You can find the app at Cannabisintown.com or in the Google Play store.

More information will follow in the coming days.

 

© [2019] Stichting CannaWijzer (voorheen WeSmoke)

...voor de consument.

 powered by Searacon

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?