Geef zelf richting aan het cannabis beleid

Als vertegenwoordiger van cannabis consumenten zijn wij natuurlijk nieuwsgieriger dan wie dan ook naar de mening van de echte mensen achter onze cannabiscultuur. Er wordt door Jan en alleman tot in den treuren gesproken en gediscussieerd over allerlei manieren om dit cannabisbeleid aan te passen zodat het werkt voor de maatschappij. Maar wat is nou eigenlijk onze cannabiscultuur, wat houdt het in en welke mensen zitten er achter? De hoge dames en heren in Den Haag, en veel lokale bestuurders weten over het algemeen nauwelijks waar ze het over hebben. De enkelingen die het dossier wel beter kennen lopen nog steeds tegen een muur op van het negatieve imago wat de cannabiscultuur in de afgelopen 25 jaar opgestempeld heeft gekregen. Er wordt vandaag de dag meer gesproken over de onmogelijkheden dan over de mogelijkheden en voordelen van een eerlijk en rationeel cannabisbeleid. Om dat te kunnen veranderen hebben we jullie hulp nodig! We mogen het niet laten gebeuren dat de overheid ons een cannabiswet oplegt die in de praktijk nog meer schade zal veroorzaken.

Wie weet er eigenlijk echt waar we het over hebben?

Grass Poll is een grote landelijke enquête en geeft cannabisconsumenten een stem. Grass Poll is een initiatief van de cannabissector die samen met verschillende organisaties zoals ook We Smoke is ontwikkeld. Als consumentencollectief vinden wij het belangrijk om de stem van de cannabisliefhebber nog meer volume en inhoud te geven. Tezamen kunnen we laten weten wat wij belangrijk vinden! Vul dus de enquête in en deel het zoveel mogelijk met vrienden en contacten. Die cannabiscultuur dat ben jij!!

Deel en win

Het is tijd om in actie te komen. Als 10.000 cannabisliefhebbers deze enquête invullen ontstaat er een goed beeld van de wensen van de Nederlandse cannabisconsumenten. Recreanten die af en toe een jointje opsteken, verstokte blowers, medicinale cannabisconsumenten, coffeeshopbezoekers, coffeeshopmijders, cannabiseters… De stem van velen klinkt harder dan de stem van een enkeling.

Grass Poll2

Ondernemers Bart van Koffie en Dromen en Joachim van The Greenhouse met de hoodies van Grass Poll

Help ons daarom om Grass Poll bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. Deel de website van Grass Poll op Facebook, Twitter, Instagram of op een andere manier en maak kans op een T-shirt met ons Grass Poll logo of een leuke verrassing. Gebruik dan wel #grasspoll zodat ze je kunnen vinden!

START DE ENQUÊTE HIER

 

 

© [2019] Stichting CannaWijzer (voorheen WeSmoke)

...voor de consument.

 powered by Searacon

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?