Coffeeshop stapavond voor ouders

10 november 2014: U hebt de zorg voor één of meerdere kinderen in de leeftijd van 16 t/m 20 jaar? Op deze leeftijd zitten jongeren vaak midden in het uitgaansleven en mogelijk gaan zij ook experimenteren met drugs. Als ouder heb je niet langer meer zicht op wat ze doen en waar ze naartoe gaan. Toch draag je als ouder verantwoording en wil je dat je kind gezonde en veilige keuzes maakt in zijn of haar leven.

Indigo Preventie en SMWO organiseren samen met coffeshops ‘Highlife’ en ‘Aarden’ een informatieavonden in Goes.  Er wordt uitgelegd wat wiet en hasj nu eigenlijk zijn, wat de risico’s zijn en hoe u dit kunt signaleren bij jongeren. Daarnaast wordt er verteld hoe er contact wordt gemaakt met uw jongeren door de jeugd- en jongerenwerkers die actief zijn binnen de gemeente Goes en hoe het gedoogbeleid werkt in Nederland.Stichting WeSmoke vult deze avond sinds 2011 aan met haar ervaringen. Dit is uw kans om een keer in een coffeeshop te gaan kijken en te zien hoe het hier werkt.

Tijdens deze avond zullen verschillende organisaties (politie, SMWO, ervaringsdeskundigen, coffeeshops, We Smoke en Indigo Preventie) u informeren over alles wat met jongeren, wiet, hasj en de coffeeshop te maken heeft. U heeft de mogelijkheid tot het stellen van vragen aan deskundigen, maar ook is er de mogelijkheid om onderling ervaringen uit te wisselen.

Informatie en nieuwsberichten over een vorige editie in 2012

Programma

De avond wordt gestart in Plan B  te Goes.

19.00 uur: ontvangst met koffie en thee

19.15 uur: start informatieavond met toelichting over de avond

19.30 uur: in groepen wordt er langs verschillende coffeeshops gegaan waar workshops worden aangeboden

De avond wordt tussen 21.30 en 22.00 uur afgesloten.

Zodra er nieuwe data bekend zijn wordt dit onder andere door ons bekendgemaakt.  Deelname is gratis. Na aanmelding ontvangt u het volledige programma per e-mail.

© [2019] Stichting CannaWijzer (voorheen WeSmoke)

...voor de consument.

 powered by Searacon

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?