Hoe fijn is het om met één druk op de knop direct te weten waar de dichtstbijzijnde coffeeshop is? En tot hoe laat je er terecht kan voor een jointje, stukje hasj of zakje wiet? Bovendien heb je in de coffeeshop vaak betere koffie dan de reguliere horeca. Alleen dat kan al een reden zijn om onze eigen We Smoke consumenten-app op jouw smartphone te installeren. Eindelijk is hier dan de introductie van het eerste hoogtepunt in ons nieuwe We Smoke jasje!
Voor nu is het nog even een compleet bruikbare coffeeshop locator, maar straks jouw favoriete hangplek online! Een soort cadeautje voor onze trouwe sympathisanten en voor ons eerste lustrum als belangenbehartigers van cannabis consumenten. We Smoke viert dit jaar tenslotte haar vijfjarig bestaan!

Sinds oktober 2015 heeft We Smoke, en een aantal fanatieke ambassadeurs uit ons collectief, een coffeeshop locator-app “Cannabis in Town” (CiT) ontwikkeld voor de smartphone. Naast dit stukje gereedschap, om de consument de juiste en kortste weg te wijzen naar een veilige coffeeshop, is Cannabis in Town ook het begin van een digitale community voor de doelgroep van We Smoke. Cannabis in Town zorgt straks op een digitaal platform voor ludieke manieren om via social media, landelijke acties en evenementen, de buitenwereld te laten inzien dat onze stem en opinie noodzakelijk is. Maar het voornaamste is dat we straks op een plezierige manier eerlijke informatie en ervaringen over cannabis en coffeeshops met elkaar kunnen delen. Een collectief stukje gereedschap!

De eerste versie van de applicatie is nog even alleen op Android, maar we werken er hard aan om op korte termijn ook onze Apple liefhebbers te laten profiteren van de toekomstige voordelen en verassingen van Cannabis in Town. Snel en makkelijk de weg vinden naar jouw coffeeshop is zoals gezegd nog maar het begin van deze tool.

Tijdens Cannabis Bevrijdingsdag heeft We Smoke met trots een tipje van de sluier aan het grote publiek durven tonen. Maar vanaf vandaag is de eerste Android-versie te downloaden in de Google Playstore. Naast de al geplande updates en de iOS-versie hopen wij samen met jullie een fantastisch communicatiemiddel te creëren die We Smoke en de gehele cannabis- en coffeeshopcultuur een extra gezicht zal geven.

We Smoke, cannabis consumentencollectief, werkt al vijf jaar aan het verbeteren van de informatie richting de overheid en cannabis consumenten. Door deel te nemen aan debatten, schrijven van persberichten, trainingen voor coffeeshop-personeel te ondersteunen, een coffeeshop-keurmerk uit te geven, voorlichtingen voor het basisonderwijs op te zetten, consumenten te verenigen, in goed contact te blijven met de coffeeshopsector en actief mee te werken aan een beter algemeen bewustzijn bij de politiek, hoopt We Smoke (namens alle consumenten) richting te kunnen geven aan een verbeterd Nederlands cannabisbeleid waar we allemaal tevreden mee kunnen zijn.
cit-family_fullcolor

De tijd begint te dringen. De overheid stevent wéér af op de introductie van een hervormd beleid, waarbij de stem van het volk niet of nauwelijks gekend wordt. We hebben eerder de kracht van het volk kunnen zien bij de invoering van de wietpas en het mislukken ervan. Dit politieke falen en deze staatskas-verkwisting willen we zowel de overheid als de consument voor de toekomst besparen. Sta er eens bij stil dat in 40 jaar gedogen nog nooit iemand is overleden aan de gevolgen van cannabisgebruik. Naar een voorzichtige schatting geniet 1 op 11 mensen in Nederland -op regelmatige basis- van cannabis, dus binnen alle muren van de samenleving zijn genieters te vinden. En terecht!

Met de introductie van onze eigen coffeeshoplocator Cannabis in Town bieden wij onze sympathisanten een extra gereedschap om een professionele coffeeshop te vinden.  Maar vooral om straks samen met andere cannabisliefhebbers onderdeel te worden van een community en het geluid van de gehele cannabiscultuur te versterken.

Check nu ons platform Cannabis in Town en doe al meteen mee met onze ludieke prijsvraag / Social Guerilla Challenge!

Ga naar de Google Playstore en download CiT nu GRATIS op jouw smartphone!

© [2019] Stichting CannaWijzer (voorheen WeSmoke)

...voor de consument.

 powered by Searacon

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?