Waarom wiet weer legaal moet worden!

Het rouleert al een tijdje op Facebook en andere social media. De videoboodschap van Richard Williams, beter bekend onder zijn artiestennaam Prince EA.

Prince EA is een Amerikaanse rapper, spoken word artiest, muziek video regisseur en activist uit St Louis, Missouri. Zijn doel is om mensen aan het lachen, huilen en aan het denken te zetten over liefde met het uiteindelijke doel om te evolueren.

Velen onder ons zijn zich totaal niet bewust waarom cannabis ooit verboden is geworden. Nog geen honderd jaar geleden was cannabis een onderdeel van de maatschappij en hadden we een sterke symbiose met hennep. Dit filmpje laat op een geweldige manier zien wat er eigenlijk is gebeurt en vooral wat er fout zit. Het is een oproep aan president Obama om de kans te grijpen om geschiedenis te schrijven. Positieve geschiedenis wel te verstaan!
Deze boodschap is een must om te zien voor iedereen. Helaas is er geen Nederlandse ondertiteling in te schakelen maar de animaties spreken voor zich.Veel plezier en leer er van!

© [2019] Stichting CannaWijzer (voorheen WeSmoke)

...voor de consument.

 powered by Searacon

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?