Voor u ligt de eerste vaste bijdrage van stichting CannaWijzer in HighLife magazine. Ook de komende edities zul je kunnen lezen waar CannaWijzer mee bezig is en zullen we je kennis laten maken met de verschillende projecten waar wij ons op dit moment mee bemoeien.

Het zijn roerige tijden als het gaat om ons cannabis- en coffeeshopbeleid. Aan de ene kant worden de teugels steeds strakker aangetrokken als het gaat om de zelfvoorzienende thuisteler waar aan de andere kant het kabinet Rutte III met verassende plannen komt om de achterdeur van de coffeeshops eindelijk eens te regelen. Des te meer reden voor CannaWijzer om zich als consumentenorganisatie nog actiever te laten gelden! Dit mocht dan ook resulteren in een uitnodiging van de Adviescommissie Knottnerus op 29 april jongstleden. Inmiddels heeft ook de adviescommissie ons verrast met een rapport wat best positief genoemd mag worden. De consument heeft eindelijk een serieuze stem gekregen in het gehele debat en mag wellicht in de toekomst een belangrijke rol gaan spelen met een consumentenpanel tijdens het proces. Dat geeft de burger in elk geval moed!  Wordt vervolgt..

In de komende edities zullen we je via het CiT gedeelte op de hoogte houden over de status van onze Cannabis-App en de rol die deze voor cannabisconsumenten zal gaan spelen in ons toekomstige cannabisbeleid. Ook stel ik jullie graag voor aan de VanderBilts, onze CiT-familie die jullie met een knipoog zal meenemen in de dillema’s en vraagstukken rond cannabis. Tot slot zal Lieze Boshoff (LB Cannabis Content & Copy) onze vaste input schrijven voor opinies en artikelen rondom cannabis en het beleid in binnen- en buitenland.

Tot de volgende!

Dimitri Breeuwer
(voorzitter CannaWijzer)

Lees onze gehele bijdrage in HighLife of via onderstaande link

Rubriek CannaWijzer-Highlife Nr.4 2018 Leesversie

Ga naar website Highlife Magazine

Ga naar website Highlife Magazine

© [2019] Stichting CannaWijzer (voorheen WeSmoke)

...voor de consument.

 powered by Searacon

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?