Soms kunnen mensen je verassen. Zo ook de medewerkers van coffeeshop The New Balance in Zwolle. Ze besloten gezamenlijk om de fooienpot om te draaien en dit te doneren aan de stichting als dank voor onze inzet. Negen van de tien coffeeshopmedewerkers zijn ten slotte vaak ook cannabisconsument. Wij zijn als stichting afhankelijk van vrijwilligers en de donaties van sympathisanten en tientjesleden. Alleen met dit soort steun kunnen wij onze rol als belangenorganisatie effectief voortzetten. Wij stuurden dit bedankje aan onze sympathisanten in Zwolle voor dit bijzondere gebaar!

Beste medewerkers van The New Balance,

Voor de zoveelste keer zijn wij weer aangenaam verrast door de warmte en betrokkenheid die jullie als team en als directie ons geven. Wat een geweldig gebaar om gezamenlijk te besluiten om de fooienpot om te draaien voor onze stichting. Al vanaf het prille begin dat We Smoke een lans probeert te breken in cannabisland konden we op jullie steun rekenen. Het verhaal met de duizenden stickertjes, die jullie en andere coffeeshopmedewerkers in het land tot vervelends toe hebben zitten plakken op de zakjes zullen we nooit vergeten. We krijgen het nog steeds naar ons hoofd geslingerd… haha.  Bovendien was het ook nog eens heel effectief en heeft ons dat veel aandacht en sympathisanten opgeleverd in 2012 en 2013.

De inzet van mensen als bijvoorbeeld jullie heeft ons al die jaren op de been gehouden. Nogmaals dank daarvoor. We hebben het nog weinig meegemaakt dat het personeel zich zo inzet voor een beter cannabisbeleid, niet alleen richting We Smoke. Dat zegt natuurlijk ook wat over de ondernemer(s) en de filosofie die zij overbrengen op deze medewerkers.

We Smoke staat aan de vooravond van een nieuw offensief richting beleidsmakers en met een bewustwordingscampagne richting de consument en coffeeshop. We zullen jullie liefdevolle donatie zeker goed besteden en zijn blij dat we kunnen rekenen op jullie steun. Een pluim voor jullie!!!

Heel veel liefde, wijsheid en gezondheid toegewenst van ons. Tot snel in Zwolle!

Hartelijke groet,

Namens iedereen van We Smokestickeracties

© [2019] Stichting CannaWijzer (voorheen WeSmoke)

...voor de consument.

 powered by Searacon

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?